Η mpalothia μεταφέρεται στο mpalothia.net

Σήμερα Παρασκευή 15 Γενάρη 2016 κλείνει αυτός ο κύκλος της mpalothia – αντιπληροφόρηση. Ένας κύκλος που ξεκίνησε στις 7 Σεπτέμβριου 2012 με την μορφή ενός μικρού επαρχιακού blog που είχε σκοπό να δώσει έμφαση στους κινηματικούς και αντιφασιστικούς αγώνες κυρίως των επαρχιακών πόλεων.

Στο διάστημα των περίπου 3 ½ χρόνων, εξελίχθηκαν τόσο η mpalothia όσο και οι συντελεστές της (άλλοι παρέμειναν και άλλοι αποχώρησαν) και ξεπέρασαν τις ατομικές τους δυνατότητες αλλά και τα όρια του απλού blog, μεταμορφώνοντας το σε ένα αναγνωρισμένο μέσο αντιπληροφόρηρης σε αυτό που ονομάζουμε ελληνικό αστικό κράτος αλλά και πέρα από αυτό, χάρη στην εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στην mpalothia.

Ήταν τόσος μεγάλος ο όγκος των αναρτήσεων (9951 συνολικά) και των δημοσιευμένων φωτογραφιών, κειμένων, αφισών κτλ, ώστε ο δωρεάν διαθέσιμος χώρος του wordpress δεν επαρκούσε πλέον. Tαυτόχρονα ήταν έντονη η επιθυμία των συντελεστών της, να αποδεσμευτεί η mpalothia από οποιαδήποτε μορφή εμπορευματικού και μη ασφαλούς μέσου δημοσίευσης. Συγχρόνως δεν μπορούσε να ξεφύγει από τη μορφή του blog με τους πάμπολλους περιορισμούς στην εμφάνιση και τη λειτουργία σε συνδυασμό με τις περιορισμένες δυνατότητες του δωρεάν παρεχόμενου wordpress.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την επιθυμία οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι του osarena.net βοήθησαν να στηθεί η καινούργια σελίδα της mpalothia – αντιπληροφόρηση στην διεύθυνση mpalothia.net, σε ανεξάρτητο server και θωρακισμένη απέναντι στην ηλεκτρονική καταστολή και υποκλοπή στοιχείων.

Ο σχεδιασμός της νέας σελίδας είναι σε μορφή site με καινοτόμα εμφάνιση και πολλές άλλες λειτουργίες πέρα από την απλή δημοσίευση.

Η καινούργια σελίδα θα ξεκινήσει την λειτουργία της εντός 2 έως 5 ημερών με όλο το υπάρχον αρχείο της mpalothia και νέες προσθήκες.

Μέχρι τότε θα σταματήσει η δημοσίευση στο παρόν blog για τη διευκόλυνση στη μεταφορά του μεγάλου όγκου των δεδομένων στον καινούργιο server, αλλά και των εργασιών που πρέπει να γίνουν στην καινούργια σελίδα.
Οτιδήποτε σημαντικό θα δημοσιεύεται προσωρινά στα social media (σελίδα fb και group fb κυρίως).

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και θα σας ανταμώσουμε ξανά μέσω μιας πραγματικά κινηματικής και αναρχικής σελίδας.

Για την επανάσταση και την Αναρχία

mpalothia
15/01/2015

anarchy

Advertisement